TTU Concept împreună cu tine


SC TTU Concept a fost infiintata in 1991, cu sediul in Lugoj, si detinea pana in anul 1997  un magazin alimentar. In anii 1996 – 2000, a avut o activitate de distributie in Lugoj si Caransebes si un magazin engros cu ridicare de la produs FMCG.

Din anul 1997 societatea a dezvoltat un busines de succes  care a contribuit la promovarea valorilor romanesti, la continuitatea traditiilor, ajutand la cresterea economiei. In anul 2002 firma si-a schimbat activitatea oferind consultanta, traninguri si cursuri in vanzari si management pentru reprezentarea comerciala producatorilor romani in  fata mariilor lanturi de magazine cum ar fi : Metro, Selgros, Billa, Profi, Auchan.

Serviciile realizate de companie in prezent sunt: consultanta, cursuri specifice de perfectionare in vanzari, si de motivare a personalului. Ca si furnizori principali ai firmei sunt Porsche Romania, Ardaf, Casmaniri.

Compania şi direcţiile ei

  • consultanta,
  • cursuri specifice de perfectionare in vanzari, 
  • cursuri specifice de motivare a personalului.

Societatea urmareste sa asigure principiile unei dezvoltari durabile, dar si a egalitatii de sanse, ceea ce contribuie la cresterea economica a orasului Timisoara, a Regiunii de Vest si nu numai.

 

Programul Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice"

"Investitii pentru viitorul dumneavoastra"

DOTARE IT ŞI ACCES LA BROADBAND A S.C. TTU CONCEPT S.R.L.

Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro

Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

TTU Concept

Consultanță specializată